Orange: aktivujte si rodinný balík ESET a hráte o Apple iPhone SE

Operátor prináša pre svojich zákazníkov bezpečnostný balík pre celú rodinu, ktorý ochráni až štyri zariadenia. Všetci, ktorí si rodinný balík zakúpia do konca januára 2017, budú zaradení do žrebovania o desať iPhonov SE v 16 GB verzii.

Rodinný bezpečnostný balík slúži na komplexnú ochranu PC a mobilných zariadení pred vírusmi, škodlivým softvérom a útokmi hackerov. Obsahuje softvér ESET SmartSecurity, ESET Mobile Security a ESET Parental Control. Funkciám aplikácie, ktorá rodičom pomáha chrániť deti pred nevhodným obsahom a internetovými hrozbami, sme sa venovali v tomto článku.

Využívanie mobilných dát v rámci mobilných aplikácií Mobile Security Orange Edícia a ESET Parental Control je pre zákazníkov Orangeu bezplatné, spotrebované dáta sa im neodrátavajú z ich paušálu, resp. predplateného objemu. Balík získajú za mesačný poplatok 4,50 eur, a to aj bez viazanosti.

aplikácia ESET Parental Control

Navyše všetci, ktorí si Rodinný bezpečnostný balík zakúpia do 31. januára 2017, budú zaradení do žrebovania o desať telefónov Apple iPhone SE 16 GB.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

galaxi 30.11.2016 - 11:44

Všetci čakali oberačku pomarančov v Orange, nehovoriac o sklamaných zákazníkov Orange, ktorý sa tešili na Vianočné akcie a nie na oberačku. Myslím si, že sklamanie sa dostaví a Orange bude musieť z nadsadený cien upustiť. Je to len otázka času a nás zákazníkov ako zareagujeme na top produkty od 4ky.

nanoSIM30.11.2016 - 14:52 Trvalý odkaz

Sklamanie sa už dostavuje, najmä u zákazníkov štvorky. Vyzerá to tak, že najviac sklamaný si tu práve Ty. Však, načo čakáš nejaké oberačky a vianočné akcie od Orange, keď si vrcholne spokojný s TOP produktami 4ky? Nechápem Tvoju logiku, ak teda vôbec nejakú máš?

Celá diskusia 2 príspevky