Asus ZenFone 3 Max na Slovensku

Kto hľadá smartfón s poriadnou kapacitou batérie, môže do svojho zoznamu adeptov pripísať 5,2-palcový android od Asusu s 4100 mAh akumulátorom.

Asus ZenFone 3 Max je tohtoročnou novinkou, ktorá stihla aj predvianočný trh. Prichádza s cenovkou tesne pod dvesto eur a zaujme nielen silnou 4100 mAh batériou, ale ponúkne aj slušnú výbavu, aj keď pre menej náročných používateľov. S režimom Super Saving dokáže telefón pri zostatku len 10 % batérie fungovať ďalších 36 hodín v pohotovostnom režime. Zároveň ho môžete použiť ako exterrnú nabíjačku pre ostatné zariadenia. Stačí ich pripojiť k ZenFone 3 Max a môžete nabíjať.

Novinka disponuje 5,2-palcovým HD displejom, osemjadrovým procesorom, 2 GB RAM a 16 GB pamäťou. Na zadnej strane pod objektívom 13-megapixelového fotoaparátu nechýba čítačka odtlačkov. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

Asus ZenFone 3 Max je od dnešného dňa dostupný v ľadovo-striebornej a titánovo-sivej farbe za odporúčanú cenu 199 eur. Čoskoro príde aj v pieskovo-zlatej verzii.

Asus Zenfone 3 a Zenfone 3 Max naživo (prvý kontakt)

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

M0f0 29.11.2016 - 14:08

mediatek soc, 2/16 GB s hybridnym slotom za 199€? Naozaj Ausschuss?

Celá diskusia 1 príspevok