Android a iOS TIP: Solitaire - kolekcia piatich hier od Microsoftu

Microsoft pred pár dňami sprístupnil kolekciu piatich najobľúbenejších kartových hier aj pre operačné systémy Android a iOS. Stiahnite si hru do konca roka a mesiac si bezplatne môžete užívať Premium verziu.

Microsoft na svojej stránke ozámil, že priniesol legendárne kartové hry aj na konkurenčné platformy. Okrem operačného systému Windows je aplikácia Solitaire dostupná už aj pre Android a iOS.

Výrobca sa pochválil, že za posledné štyri roky dosiahol na platforme Windows 10 a Windows 8 pre PC i mobilné zariadenia už 119 miliónov unikátnych hráčov rôznych verzií tejto hry. Teraz môžu obľúbené hry hrať aj majitelia androidov a iOS zariadení. Microsoft Solitaire Collection ponúka päť kartových hier: Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid a Tripeaks.

V aplikácii sa môžete prihlásiť so svojím Microsoft kontom. Vďaka integrovaní služby Xbox Live do Solitaire získavate ocenenia, súťažíte s priateľmi a v hre môžete pokračovať na ktoromkoľvek kompatibilnom zariadení, pretože všetky dáta a vaše úspechy sú uložené v cloude.

Link na stiahnutie:

- Android

- iOS

- Windows

Pri príležitosti celosvetového spustenia Solitaire na Android a iOS získajú hráči, ktorí si hru stiahnu do 31. 12. 2016, Premium verziu na mesiac zadarmo. Neskôr bude stáť 1,99 USD. Platená verzia neobsahuje reklamy a za dosiahnuté úspechy získate dvojnásobný počet mincí.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu