Predstavenie Xiaomi Mi 5c sa blíži. Ponúkne 5,5'' displej a 3 GB RAM?

Nástupcu minuloročného modelu Mi 4c by sme vraj mohli vidieť už o niekoľko dní. Hovorí sa o Full HD displeji, 64 GB úložisku, 3 GB RAM a čítačke odtlačkov.

Rad Mi c charakterizuje plastová konštrukcia, výbava pre menej náročných používateľov a veľmi nízka cena. Podľa zatiaľ neoverených informácií pripravuje Xiaomi nástupcu modelu Mi 4c, ktorý má opäť lákať na dostupnú cenovku, oproti predchodcovi by však mohol priniesť väčší displej, silnejší procesor, vylepšené fotoaparáty a snáď aj čítačku odtlačkov. Možno sa dočkáme nie polykarbonátovej, ale kovovej konštrukcie.

obr. weibo.com

Novinka Xiaomi Mi 5c by mohla dostať 5,5-palcový Full HD displej, 3 GB operačnú pamäť RAM, 64 GB vnútorný priestor, osemjadrový procesor s taktom 2,2 GHz, 12 Mpix zadný a 8 Mpix predný fotoaparát. Operačný systém Android prekryje vlastná používateľská nadstavba MIUI v novej verzii 8.0. Zrejme dostane USB konektor typu C tak, ako má predchodca a hovorí sa o silnej batérii.

Na potvrdenie alebo vyvrátenie špekulácií o hardvérovej výbave si ešte pár dní počkáme. Nové Xiaomi Mi 4c by malo byť predstavené 30. novembra.

Na recenziu a video Xiaomi Mi 5S sa môžete tešiť už v najbližších dňoch.

Zdroj: gsmarena.com, www.weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu