Asus Transformer 3 Pro (T303) na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať konvertibilný tablet s pripojiteľnou hardvérovou klávesnicou, OS Windows 10 Pro, 12,6'' displejom, 16 GB RAM a 1 TB SSD diskom. Hardvérovou výbavou uspokojí aj najnáročnejších používateľov.

Asus Transformer 3 Pro (T303) je novinkou zo septembrovej výstavy IFA 2016 s kovovým tenký telom a nízkou hmotnosťou. Poslúži ako tablet i notebook. A to vďaka pripojiteľnej hardvérovej klávesnici s podsvietenými klávesami. Pohľad na špecifikácie hovorí, že ide o nadupané zariadenie, ktorému chýba snáď len slot na SIM kartu, aby ste sa v teréne nemuseli obmedzovať hľadaním Wi-Fi.

Integrovaný kovový stojan umožňuje naklopiť displej v akomkoľvek uhle až do 170 stupňov. V bočných stenách sú umiestnené 2 W stereo reproduktory od Harman Kardon s priestorovým zvukom. Veľký 12,6-palcový displej má 3K rozlíšenie 2880 × 1920 bodov. O výkon sa stará procesor Intel Core i5 alebo i7, 16 GB RAM a až 1 TB SSD disk.

Konektivita je bohatá. Okrem Wi-Fi, Bluetooth 4.1, slotu na microSD karty a 3,5 mm audio jacku tu nájdete USB typu C s podporou zariadení s USB 3.1 Gen 2 a s prenosovou rýchlosťou až 10 Gbps, plnohodnotný HDMI port a USB typu A. Kompletné špecifikácie a podrobné informácie sme vám priniesli v našom základnom infe.

Cena Asusu Transformer 3 Pro nie je nízka, ale vzhľadom na výbavu primeraná. Odporúčaná cena je stanovená na 999 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu