Sygic ponúka zdieľanie polohy a trasy

Sygic dnes sprístupnil pre svojich prémiových používateľov novú funkcionalitu. Svoju aktuálnu polohu a trasu môžu zdieľať v reálnom čase. Bez nutnosti inštalovania ďalšieho softvéru.

Pokiaľ cestujete za rodinou či priateľmi, môžete im dať vedieť nielen čas príchodu, ale na mape môžu v reálnom čase sledovať vašu cestu. Vidia polohu a čas, ktorý ostáva do príchodu. Novú funkciu spustil Sygic vďaka technológii zdieľania polohy od spoločnosti Glympse.

Zdieľanie trasy zadáte buď pred cestou alebo aj priamo počas nej. Cestu odošlete cez rôzne kanály: e-mail, sociálne siete či SMS správu. Príjemca si informácie môže prezrieť pomocou prehliadača a zobraziť si tak aktuálnu polohu a trasu priamo na webovej stránke, bez nutnosti inštalovania externého softvéru. Zdieľanie ponúka napríklad Waze, ktorý ale vyžaduje inštaláciu aplikácie.

Navigácia Sygic je k dispozícii pre zariadenia s operačným systémamom iOS, Android a Windows. V rámci Black Friday je prémiová verzia aplikácie dostupná so zľavou vo výške až 70 % za 16,99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu