Hodinky Samsung Gear S3 prichádzajú na Slovensko

Inteligentné hodinky so štýlovým dizajnom, okrúhlym 1,3'' displejom a vlastným operačným systémom Tizen prichádzajú v predvianočnom čase do slovenských obchodov. V článku nájdete videorecenziu s postrehmi z používania.

Nová generácia nositeľného príslušenstva Samsung Gear S3 prináša dizajn klasických hodiniek, ktorý ani s oblekom nepôsobí rušivo. Na Slovensku sa budú predávať obidva modely - robustný Gear S3 frontier a elegantný Gear S3 classic. Dostali patentovaný kruhový ovládač lemujúci 1,3-palcový Super AMOLED displej. Dodávaný remienok môžete vymeniť za akýkoľvek iný so šírkou 22 mm.

Hodinky podporujú funkciu Always On Watch, prostredníctvom ktorej neustále zobrazujú čas bez toho, aby sa displej zhasínal. Vzhľad displeja si prispôsobíte podľa nálady a preferencií. Ciferníky, aplikácie i hudbu uložíte do 4 GB vnútorného úložiska. Gear S3 ponúkajú aj odolnosť voči vode a prachu (stupeň krytia IP68) a robustnejšia verzia frontier spĺňa armádny štandard odolnosti MIL-STD-810G.

Vo výbave nechýba snímač tepu srdca, GPS, NFC ani Wi-Fi. Batéria s 380 mAh kapacitou by mala dodávať energiu až štyri dni na jedno nabitie. Spárujete ich so smartfónom, v ktorom beží operačný systém Android. Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom základnom infe.

Oficiálny predaj bude na Slovensku spustený 2. decembra a odporúčaná cena obidvoch modelov je stanovená na 399 €. Samsung Gear S3 vo verzii frontier už v redakcii testujeme, a tak sa môžete tešiť na podrobnú recenziu. Ako malú ochutnávku vám zatiaľ prinášame video, v ktorom kolega Richard zhrnul prvé skúsenosti z používania.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu