Telekom: s Magenta 1 získate neobmedzené dáta v mobile. S obmedzením

Operátor prináša ďalší vianočný darček pre zákazníkov. S Magenta 1 môžete získať neobmedzené dáta, má to však háčik. Operátor nastavil FUP a časové obmedzenie.

Svoju vianočnú ponuku odštartoval Telekom už pred mesiacom, ale tak ako po iné roky, aj tentoraz pridáva ďalší benefit.

Niektorým zákazníkom dorazila na telefón SMS-ka s informáciou, že im boli zdarma aktivované neobmedzené dáta v mobile. Čerpať ich môžu len do konca roka 2016. Podmienkou je mať alebo založiť skupinu Magenta 1 s aspoň dvomi službami úrovne M alebo vyššej.

Ako na to? Musíte mať alebo si aktivovať paušál Happy M a vyšší. Na stránke magenta 1 skupina si vytvoríte novú alebo sa prihlásite do existujúcej skupiny. Pridáte ďalšiu službu vo veľkosti M a vyššiu (paušál Happy, TV, internet, pevnú linku) a aktivujete si neobmedzené dáta. Každý člen si musí dáta aktivovať individuálne.

Využívať sa dajú len do konca roka a v plnej rýchlosti získate objem 100 GB dát. Po ich vyčerpaní sa vám rýchlosť zníži na 64 kbps. Pokiaľ chcete využiť iba vianočný benefit, nezabudnite si službu na konci roka deaktivovať. Inak vám bude spoplatnená podľa platného cenníka vzťahujúceho sa na váš program. Benefit netreba deaktivovať, automaticky po 31. 12. 2016 vyprší.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

funboy 21.11.2016 - 13:52

Aleluja Telekom. Neobmedzené dáta vám poskytujeme vďaka Zásadám férového používania (anglická skratka FUP). Zabezpečujeme rovnakú kvalitu všetkým zákazníkom a predchádzame tomu, aby jeden zákazník čerpal nadmerne dáta na úkor ostatných. Preto sú naše neobmedzené dáta v objeme 100 GB. Po ich prečerpaní neplatíte nič navyše, ale prenos dát sa spomalí. Dátujte do Aleluja s neobmedzenými dátami V MOBILE

galaxi21.11.2016 - 14:15 Trvalý odkaz

Nebezpečné sa dotýkať.

shaggy21.11.2016 - 18:13 Trvalý odkaz

J*bat cely Telekom. (a vlastne kazdeho operatora) Ked vidim ake ceny maju velky fy zakaznici... no skoda reci... Sukromne osoby ich vlastne dotuju... a preto prepisem cislo na firmu. A to sa vlastne nemam na co stazovat uz teraz - 100min + 2GB dat za 12 evri.

Celá diskusia 3 príspevky