Alcatel Shine Lite na Slovensku

Alcatel priniesol na slovenský predvianočný trh elegantný, cenovo dostupný 5-palcový android s povrchovou úpravou zo skla a kovu.

Štýlovú novinku Alcatel Shine Lite si môžete kúpiť už aj v slovenských obchodoch. Smartfón zaujme 7 mm tenkým telom a konštrukciou so zaobleným 2.5D sklom na prednej i zadnej strane. Súčasťou balenia je priesvitný kryt, ktorý ochráni zadnú stranu telefónu. Alcatel Shine Lite oslní skôr vzhľadom než výbavou, tá je určená pre nenáročného používateľa.

Päťpalcový displej dostal HD rozlíšenie 720 x 1280 bodov, operačná pamäť RAM si musí vystačiť s 2 GB kapacitou a vnútorný priestor ponúka papierových 16 GB. Nechýba slot na microSD kartu a operačný systém Android beží vo verzii 6.0 Marshmallow.

Na zadnej strane sa spolu s objektívom 13-megapixelového fotoaparátu nachádza i čítačka odtlačkov, ktorá sa stáva súčasťou smartfónov nižšej cenovej kategórie. Poslúži nielen na odomknutie zariadenia, ale aj na rýchle spustenie piatich vybraných aplikácií. Predná 5 Mpix kamera poteší LED bleskom. Kompletné špecifikácie si môžete prečítať v základnom infe.

Alcatel Shine Lite sa predáva v dvoch farebných verziách: bielej so strieborným rámom a zlatej. Odporúčaná cena je stanovená na 184,99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu