Na jeden záber: Vector Luna

Smart hodinky Vector Luna monitorujú kroky, spánok, zobrazujú notifikácie, majú výborne čitateľný displej a stačí ich nabiť raz za štyri týždne. Pokojne si ich môžete zobrať aj saku.

Textová recenzia inteligentných hodiniek Vector Luna patrí na našom webe k najčítanejším článkom za posledných štrnásť dní. Ide o zaujímavé nositeľné príslušenstvo, ktorého najväčou slabinou je vysoká cenovka.

Neponúkajú možnosť prijať hovor, počúvať hudbu, zmerať si tep či použiť ich ako diaľkovú spúšť fotoaparátu, ale celý deň vám počítajú kroky, spálené kalórie, ujdenú vzdialenosť, zobrazia prichádzajúci hovor, zmeškané udalosti, doručené notifikácie zo sociálnych sietí a monitorujú spánok. Monochromatický displej má výbornú čitateľnosť za slnečného počasia i v šere a nemusíte sa báť, že im uškodí voda napríklad počas oplachovania rúk.

Na výber máte z množstva prispôsobiteľných ciferníkov. Spárujete ich so smartfónom, v ktorom beží nielen Android a iOS, ale dokonca aj s OS Windows 8.1 a novším. Pri bežnom používaní ich stačí nabiť raz mesačne. Malú nabíjačku s USB konektorom pripojíte k štvorpinovému konektoru na spodnej strane hodiniek. Skúsenosti s hodinkami si môžete prečítať v recenzii Vector Luna - hodinky, na ktoré som čakal. Oficiálne ich u nás kúpite v Orangei.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu