Telekom uviedie prenosný TV Box a službu Paralelné zvonenie

Telekom v najbližších týždňoch predstaví viaceré technologické novinky. Do ponuky pribudne prenosný TV Box pre mobilnú televíziu Magio GO a služba Paralelné zvonenie, ktorá prepojí pevnú linku a mobil.

Prenosný Magio GO TV Box sa kompaktnou veľkosťou i tvarom ponáša na zariadenie Apple TV. Umožňuje sledovať internetovú televíziu Magio GO kedykoľvek a kdekoľvek bez zložitej inštalácie. Jediné, čo potrebujete, je internetové pripojenie cez kábel alebo Wi-Fi a aktivovaný účet Magio GO.

Magio GO ponúka v závislosti od aktivovanej služby Magio GO až 50 televíznych kanálov, 7-dňový archív vybraných kanálov, nahrávky v rámci jedného účtu dostupné na viacerých zariadeniach, zastavenie a pretočenie obrazu a programového sprievodcu. Magio GO TV Box bude dostupný za jednorazový poplatok 69,99 eur. Mobilná televízia Magio GO je dostupná v dvoch variantoch. Pre Magio GO je dostupné živé vysielanie 12 TV kanálov a pre Magio GO Premium je prístup k 50 kanálom.

Paralelné zvonenie

Služba prepája mobilné telefóny s pevnou linkou. Pri prichádzajúcom hovore zvoní súčasne mobilný telefón i pevná linka a sami sa rozhodnete, na ktorom zariadení hovor prijmete. Služba je dostupná bez viazanosti, prvé tri mesiace sú zadarmo, potom je mesačný poplatok jedno euro. Služn'bu si aktivujete na predajných miestach alebo cez sekciu Môj Telekom.

Okrem týchto noviniek predstavil Telekom aj tohtoročnú vianočnú ponuku, ktorú ako prvý z operátorov odštartoval 20. októbra. Nechýbajú obľúbené dvojičky, herná konzola Xbox One S či notebook Lenovo k Chytrej ponuke. Na zákazníkov čaká aj darček - externá batéria. Všetky podorobnosti o vianočnej ponuke sa dozviete z článku Telekom na Vianoce: dve zariadenia za cenu jedného vrátane Xbox One S .

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu