Huawei Nova a modrá verzia Huawei P9 mieri na Slovensko

V slovenských obchodoch sa čoskoro objaví päťpalcový android nového radu s elegantným dizajnom, Full HD displejom a čítačkou odtlačkov. V rovnakom období uvedie Huawei na slovenský trh aj modrú verziu svojho vlajkového modelu P9.

Novinka z tohtoročnej výstavy IFA 2016 Huawei Nova sa už o pár dní začne predávať aj v slovenských obchodoch. Vyznačuje sa elegantne zaobleným spracovaním so zakriveným kovovým chrbtom a 12 Mpix fotoaparátom s množstvom fotografických funkcií. Videá zvládne nahrávať až v UHD rozlíšení.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí osemjadrový procesor Snapdragon 625, 5'' Full HD displej (1080 x 1920 b.), 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko. Batériu s kapacitou 3020 mAh budete nabíjať cez nový konektor USB-C. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

Len nedávno sme vám priniesli recenziu väčšieho súrodenca z rovnakého radu Nova Plus, ktorý sa ale na Slovensku neobjaví.

Huawei Nova sa začne predávať 1. novembra 2016 v zlatom, striebornom a šedom prevedení za odporúčanú cenu 369 eur.

Na IFA sa aktuálna vlajková loď Huawei P9 ukázala aj v nových farbách - modrej a červenej. Práve modrá verzia sa na Slovensku začne predávať od začiatku novembra. Odporúčaná cena je stanovená na 499 eur.

Kolegovi Richardovi, ktorý si pé deviatku v modrej i červenej mohol pozrieť na septembrovej výstave, sa práve modrý variant so strieborným nádychom páčil viac než tmavočervený. Nielen jeho reakciu na farebné verzie P9, ale aj podrobný pohľad na model Huawei Nova vám prinášame v našom krátkom videu.

IFA Berlín 2016: 2. deň - Huawei (Nova, Nova Plus, MediaPad M3, P9 red)

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu