Uber a Liftago vás v Bratislave povozia aj zadarmo

Keď si objednáte taxík cez aplikáciu Uber alebo Liftago, pri troche šťastia sa v najbližšie dni odveziete zadarmo. Na hybride Hyundai Ioniq alebo hybridnom crossoveri Kia Niro.

Po elektromobile Tesla ponúkne aplikácia Liftago svojim zákazníkom jazdu na svetovej novinke, hybride Hyundai Ioniq. Zákazníci si budú môcť jazdu na hybride vychutnať zadarmo od piatka 21. 10. do pondelka 24. 10. 2016.

Hyundai Ioniq si môžu zákazníci jednoducho objednať pri zadávaní trasy do aplikácie. Ak bude hybrid k dispozícii v ich okolí, stačí si ho v ponuke zvoliť. Liftago totiž ponúka zákazníkom tzv. trhovisko jázd – ľudia si môžu po zadaní trasy v aplikácii vybrať z ponúk konkrétnych vodičov. Voliť môžu podľa viacerých kritérií: ceny jazdy, vzdialenosti auta, typu vozidla či hodnotenia vodiča inými zákazníkmi.

Konkurenčná aplikácie Uber ponúka svojim používateľom odviezť sa zadarmo a zároveň si po jazde vyskúšať úplne nový hybridný crossover Kia Niro. Automobilových nadšencov určite poteší aj možnosť si auto zašoférovať a vyskúšať. Stačí mať pri sebe vodičský preukaz. Všetci používatelia aplikácie Uber v Bratislave budú môcť absolvovať až dve 15-minútové jazdy za deň .

Ako to bude fungovať? Kedykoľvek od stredy 19. 10. 2016 do piatka 21. 10. 2016 medzi 8:00 a 18:00 hod. si stačí otvoriť aplikáciu Uber, kliknúť na NIROUBER a zadať miesto vyzdvihnutia. Najbližší partnerský vodič Uber o pár minút dovezie novú KIA NIRO.

Ak splnia všetky podmienky, môžu nakoniec vyhrať večeru s olympijským víťazom Matejom Tóthom a možnosť používať nové NIRO počas celého týždňa.

Pri obidvoch aplikáciách treba mať šťastie a trpezlivosť, "trafiť sa" do času, kedy je voľné promo vozidlo je častokrát problém. Treba opakovane skúšať. Podrobne sme sa aplikácii Liftago dostupnej pre OS Android a iOS venovali v samostatnom článku Liftago spustilo na Slovensku ostrú prevádzku so stovkou vodičov. Ako funguje aplikácia sa dočítate v článku Uber prichádza na Slovensko. Ponúka aj jazdy zadarmo. Výhodou Uberu je dostupnosť aj pre smartfóny s OS Windows.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Brano 19.10.2016 - 17:18

tak ten nirouber uz od rana nedostupny :) asi tam dali len 1 auto a ludia cakaju minutu co minutu kym sa to uvolni :D

Celá diskusia 1 príspevok