Samsung vydal bezpečnostné pokyny pre majiteľov Galaxy Note 7

Samsung dôrazne žiada všetkých majiteľov smartfónov Galaxy Note 7, aby prestali telefón používať, zálohovali svoje dáta a vypli prístroj. Každý sa bude môcť rozhodnúť, či si vymení Note 7 za model radu Galaxy S7 alebo mu výrobca vráti plnú sumu.

Samsung dnes zverejnil nové bezpečnostné pokyny pre všetkých majiteľov Galaxy Note 7 na Slovensku, či už s pôvodnými alebo vymenenými zariadeniami. Dôrazne ich žiada, aby prestali mobilný telefón používať, zálohovali svoje dáta a uviedli prístroj do vypnutého stavu.

Samsung potvrdil, že spolupracuje so všetkými obchodnými partnermi v celom európskom regióne na spustení náhradného programu, v rámci ktorého si budú môcť zákazníci vymeniť ich Galaxy Note 7 za Galaxy S7, prípadne Galaxy S7 edge. Budú môcť využiť aj vyplatenie rozdielovej čiastky za obstaranie iného modelu, prípadne si nechať vrátiť plnú sumu za nákup Galaxy Note 7. Ak v rámci predobjednávkovej akcie dostali k telefónu napríklad VR okuliare, zostanú im ako poďakovanie za spôsobené komplikácie.

Každému majiteľovi Galaxy Note7 bude ponúknutá jedna z možností:

- výmena zariadenia Galaxy Note 7 za Galaxy S7 alebo Galaxy S7 edge s vyplatením rozdielovej sumy

- vyplatenie plnej sumy za nákup Galaxy Note 7

Informácie o tom, ako bude výmenný program prebiehať, budú k dispozícii na internetových stránkach www.samsung.sk. V prípade akýchkoľvek otázok je možné kontaktovať infolinku 0800 726 786. Všetkým zákazníkom sa Samsung zároveň ospravedlňuje za spôsobené nepríjemnosti a ďakuje za trpezlivosť.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

palah 12.10.2016 - 21:39

O.K. Mám SGS 5 neo. A začínam sa báť ho nechať nabíjať cez noc. Čo na to Samsung? A vráti mi money. ? Stratil som dôveru k značke. Mám z toho stres !!! Mám ho v záruke. Nevyhoríme? A čo na to moja poisťovňa? Prečo mi firma Samsung robí takéto nervy ???

Peter Čapkovič13.10.2016 - 08:25 Trvalý odkaz

Kto je na tvoje kecy a citové výlevy zvedavý...??????

ondrakomous13.10.2016 - 10:51 Trvalý odkaz

me to docela zajima.

Bonyek@azet.sk13.10.2016 - 13:02 Trvalý odkaz

môžte si po diskutovať o tom V súkromnej správe.

Tie otázky môže položiť priamo výrobcovi, prečo sa na ko...... pýta v diskusii? v článku je dokonca aj kontakt na nich.

Celá diskusia 17 príspevkov