Na jeden záber: Xiaomi Mi Max

Recenziu 6,44-palcového dual SIM tabletofónu s lákavou cenovkou a šikovnou nadstavbou MIUI ste si mohli prečítať už koncom leta. Dnes vám na tohto čínskeho obra prinášame druhý pohľad.

Xiaomi produkuje smartfóny s lákavým pomerom cena / výkon a vlastnou používateľskou nadstavbou MIUI s návykovým ovládaním gestami, množstvom funkcií a nastavení.

Tabletofón Xiaomi Mi Max si kúpi fanúšik veľkých displejov, 6,44-palcovou uhlopriečkou má už bližšie skôr k malým tabletom než k telefónom. Ponúka dostatok výkonu, kvalitné spracovanie konštrukcie, infraport na ovládanie domácej techniky a prekvapil aj slušným 16-megapixelovým fotoaparátom. O výdrž tak veľkého zariadenia sa báť nemusíte, kolega Tomáš, ktorý Mi Max testoval a jeho recenziu sme uverejnili už v auguste, si pochvaľoval dvojdňovú výdrž.

Medzi nevýhody patrí absencia 800 MHz pásma LTE, ktoré nájdete hlavne mimo veľkých miest a hybridný dual SIM slot. Takže sa musíte rozhodnúť, či budete používať dve SIM karty bez možnosti rozšíriť si pamäť telefónu alebo vložíte microSD kartu a prídete o dual SIM funkciu.

Skúšobné snímky a videá si môžete pozrieť v článku zo série Takto fotí a koho zaujímajú podrobné špecifikácie, nájde ich už tradične v základnom infe.

Nedávno prebehla médiami informácia, že poľská firma ABC Data je prvým oficiálnym distribútorom značky Xiaomi v Európe, no zatiaľ ponúka len tri modely: Mi 5, Redmi 3S a Redmi Note 3. Nami recenzovaný Mi Max ani iné zaujímavé kúsky nie. A tak neostáva len dúfať, že sa portfólio dostupných modelov a produktov časom rozrastie.

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu