Na jeden záber: Alcatel Pop 4S

Videorecenzia 5,5-palcového dual SIM androidu s cenovkou pod dvesto eur, ktorý ponúkne čítačku odtlačkov, kvalitný reproduktor a Full HD rozlíšenie displeja.

Náš recenzent Matúš zhodnotil Alcatel Pop 4S ako smartfón plný protikladov. Päťapolpalcovej uhlopriečke nechýba jemné Full HD rozlíšenie, ale so slabou čitateľnosťou na slnku. Papierové parametre vyzerajú dobre, no pokazila to stabilita a reakcie systému, a nepresvedčil ani predný fotoaparát s LED bleskom.

Na druhej strane treba pochváliť prítomnosť čítačky odtlačkov, ktorá v cenovej kategórii pod dvesto eur stále nepatrí medzi štandard a pozornosť si zaslúži veľmi kvalitný a hlasný reproduktor. Aj keď k jeho umiestneniu na zadnej strane máme výhrady.

Kto hľadá plnohodnotný dual SIM, teda telefón, ktorý má dva sloty na SIM kartu a samostatný slot na microSD, môže Pop 4S zaradiť medzi adeptov. Väčšina výrobcov dnes, bohužiaľ, používa hybridný slot, ktorý dokáža pracovať len s dvomi SIM alebo jednou SIM a jednou pamäťovou kartou. Príjemne prekvapilo aj rýchle nabíjanie 2960 mAh batérie.

Textovú recenziu ste si už mohli na našom webe prečítať, skúšobné snímky nájdete v článku Takto fotí Alcatel Pop 4S (5095K) + videá z mobilu a kompletné špecifikácie sa dozviete z nášho základného infa.

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu