Swan: služba LTE biznis je dostupná už v takmer stovke miest

Začiatkom augusta tohto roka priniesol operátor do vyše 40-tky miest a priľahlých obcí nový produkt LTE biznis, ktorý poskytuje firemným zákazníkom neodmedzený prístup k dátam bez akýchkoľvek limitov (FUP) či obmedzení (P2P, streaming), ako je tomu napríklad pri mobilnom LTE internete.

Služba LTE biznis je poskytovaná na frekvencii 3,5 GHz a môže byť náhradou za pevné pripojenie v miestach, kde zákazník nemá prístup napríklad k optickej sieti. Medzi nové lokality, kde môžu zákazníci využívať rýchly LTE internet patrí Banská Štiavnica, Bardejov, Humenné, Kežmarok, Lučenec, Michalovce, Piešťany, Poprad, Prievidza, Rožňava, Ružomberok, Spišská Nová Ves, Trebišov či Vranov nad Topľou.

Aktuálne je vysokorýchlostný internet LTE biznis dostupný pre zákazníkov už takmer v stovke miest a 140 obciach z celého Slovenska. O preverenie dostupnosti služby môžete požiadať na stránke www.swan.sk/firmy/lte-internet. Pre domácnosti je určená služba LTE doma.

Ako funguje služba LTE biznis?

LTE signál šírený z vysielača je prijímaný pomocou vonkajšej antény (LTE modem), ktorý môže byť umiestnený na fasáde alebo streche objektu. V interiéri je prepojený s vnútorným koncovým zariadením, ktoré zákazníkovi nainštaluje technik. Swan má v ponuke LTE modem Huawei B22268S.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu