O2 spustilo predobjednávky na iPhone 7 a 7 Plus

Dnešným dňom oficiálne odštartovala možnosť predobjednať si niektorý z nových iPhonov. O2 spustilo mikrostránku, na ktorej môžete prejaviť svoj predbežný záujem. Zatiaľ bez výberu farebnej a pamäťovej verzie.

Po Telekome je O2 druhým slovenským operátorom, ktorý svojim zákazníkom dáva možnosť predobjednať si nový iPhone 7 alebo iPhone 7 Plus.

Ne webovej stránke www.iphone7.o2.sk je spustená predregistrácia na obidva modely, zatiaľ bez výberu farebnej či pamäťovej verzie. Ide len o vyjadrenie záujmu a neskôr (pravdepodobne 23. 9.) bude zákazník kontaktovaný infolinkou a počas telefonického hovoru si bude môcť iPhone aj objednať.

Podľa stránky O2 budú dostupné všetky farebné verzie, ale Jet Black bude len v 128 GB a 256 GB variante. I v prípade predchodcov predávalo O2 iPhone 6S a 6S Plus vo všetkých farbách a pamäťových variantoch.

Apple iPhone 7 a 7 Plus dostal vode i prachu odolnú konštrukciu, nové domáce tlačidlo, stereo reproduktury a 5,5-palcová verzia i úplne nový duálny fotoaparát. Kompletné informácie o novinkách nájdete v základnom infe iPhone 7 a iPhone 7 Plus.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu