Predpredaj Apple iPhone 7 štartuje v Telekome 16. septembra

Telekom už spustil mikrostránku venovanú predobjednávkam na nový iPhone 7. Predpredaj štartuje už od 16. septmebra. Je to o týždeň skôr než sa má na Slovensku začať oficiálny predaj cez autorizovaných predajcov. Telekom zrejme využije dodávku z materského Deutsche Telekomu, Nemecko totiž patrí medzi krajiny, kde sa predaj začína práve 16. septembra 2016.

Doplnené 21:50 hod.: Operátor upresnil, že vyplnením údajov získa zatiaľ zákazník len prednostné informácie o iPhone 7, samotné predobjednávky, nie predpredaj, začínajú až 16. 9.

Ide len o nezáväznú objednávku, operátor zatiaľ ani nezverejnil ceny k paušálom, farebné verzie či kapacity pamätí, ktoré bude ponúkať.

Pokiaľ chcete patriť medzi prvých majiteľov iPhone 7 na Slovensku, ktorý dostal vode i prachu odolnú konštrukciu, nové domáce tlačidlo, stereo reproduktory a úplne nový fotoaparát, stačí kliknúť na mikrostránku a vyplniť formulár. Operátor vás bude neskôr kontaktovať. Kompletné informácie o novinke nájdete v našom základnom infe.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu