Honor 8 na Slovensku. Objaví sa aj v ponuke O2

Výborne vybavená vlajková loď značky Honor s 5,2'' Full HD displejom, 4 GB RAM a duálnym fotoaparátom s laserovým zaostrovaním sa už začala oficiálne predávať aj na Slovensku.

Pár dní po uvedení na slovenský trh sa Honor 8 reálne objavil aj v slovenských obchodoch. Aktuálne je dostupný 32 GB variant v netradičnej modrej a elegantnej bielej farbe, čierna príde spolu s 64 GB zlatou verziou neskôr. K novinke dostanete trojmesačnú záruku pre prípad náhodného poškodenia displeja, napríklad pri páde telefónu na zem. Naše prvé postrehy sme vám priniesli v článku Sklenený chrbát s dvomi foťákmi a tlačidlom. Honor 8 vyzerá luxusne.

Po vzore modelu Honoru 6 Plus opäť prichádza s dnes tak populárnym duálnym fotoaparátom. Tentoraz ide o kombináciu dvoch 12 Mpix snímačov, jeden fotí v RGB, druhý monochromaticky. Pri vytváraní snímok je možné využívať efektu širokej clony, teda čiastočného rozostrenia vybraných oblastí fotografie. Honor 8 disponuje aj laserovým zaostrovaním a hlavnú dvojicu fotoaparátov dopĺňa predná 8 MPix predná kamera.

Medzi lákadlá Honoru 8 patrí aj viacfunkčná čítačka odtlačkov s integrovaným tlačidlom SmartKey, ktoré umožňuje napríklad ovládať svietidlo, fotoaparát alebo dokáže spustiť zvolené aplikácie. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe a ako sme vás už informovali, Honor 8 bude minimálne dva roky dostávať aktualizácie systému Android. Novinku už pre vás v redakcii testujeme, podrobnú recenziu prinesieme už čoskoro.

Telefón je možné zakúpiť u autorizovaných predajcov Alza, Nay, Datart, Mall a objaví sa aj v ponuke mobilného operátora O2. Model s 32 GB pamäťou má odporúčanú cenu 409 eur, za dvojnásobnú 64 GB kapacitu zaplatíte 449 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu