Na jeden záber: Lenovo Moto X Play

Séria Moto od Lenova ponúka aj cenovo zaujímavý kúsok so silnou batériou, ktorá bežnému používateľovi dopraje aj dva dni výdrže.

Bolo dobrou správou pre slovenského zákazníka, že k nám Lenovo začalo oficiálne dovážať smartfóny radu Moto. Každý jeden kúsok niečím zaujme, u Moto X Play to je 3630 mAh batéria. Nemusíte sa tak báť, že by vás telefón na konci bežného dňa zradil. Kolega Matej, ktorý písal jeho recenziu ho veľmi nešetril, a nemal problém dostať sa na dvojdňovú výdrž. Bohužiaľ dodávaná nabíjačka neponúka rýchle nabíjanie, ale má niečo navyše - dva USB výstupy pre pripojenie microUSB kábla, takže okrem svojho smartfónu ňou môžete nabiť aj ďalší telefón alebo príslušenstvo.

Moto smartfóny používajú takmer čisté prostredie Androidu, no majú vlastnú čiernu uzamykaciu obrazovku s výbornými a návykovými vlastnosťami. Nad zhasnutým displejom stačí prejsť dlaňou a na chvíľu sa rozsvieti aj s náhľadom na zmeškané udalosti. Ťuknutím a podržaním ikony oznámenia sa zobrazí aj časť textu prichádzajúcej správy a vy sa jedným pohybom dostanete rovno do aplikácie, kde si správu prečítate celú. Veľmi šikovné. Nielen o tejto fičúrke, ale aj iných možnostiach, ktoré Moto X Play ponúka, sa dozviete z našej videorecenzie. Podrobné parametre smartfónu nájdete tak ako vždy v našom základnom infe.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Andrej 27.08.2016 - 11:57

Fuj od lenova mobil ani zadarmo

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy27.08.2016 - 21:15 Trvalý odkaz

Len toto nie je lenovo, je to motorola moto x play xt 1652 predstavena pred viac ako rokom...

Celá diskusia 2 príspevky