Fuelio pridáva informácie o čerpacích staniciach a cenách palív

Sygic vylepšil aplikáciu Fuelio pre Android a prináša crowdsourcingové funkcie. Používatelia môžu pridávať do aplikácie informácie o cenách palív v okolí, vybavení čerpacích staníc a hodnotiť ich.

V potrfóliu slovenskej firmy Sygic nájdete aj aplikáciu na vedenie palivového denníka, nákladov i prejazdených kilometrov. Teraz v nej pribudli crowdsourcingové funkcie.

Obsah aplikácie tak pomôžu tvoriť samotní používatelia pridávaním informácií o cenách palív, vybavení, službách jednotlivých čerpacích staníc a pridať môžu aj ich hodnotenie.

Vznikne tak podrobná databáza čerpacích staníc v rôznych kútoch sveta, takže kým na nej zastavíte budete vedieť, či sa tam dá platiť platobnými kartami, aká je úroveň toaliet alebo či je tam možnosť posedieť si v reštaurácii.

Crowdsourcingové funkcie rozšírili ponuku aplikácie Fuelio, ktorá primárne slúžila na sledovanie výdavkov za tankovanie a údržbu auta. Informácie sme vám priniesli už v minuloročnom článku. Nájdete v nej podrobné štatistiky o výdavkoch, ktoré možno rozdeliť do vlastných kategórií; napríklad služby, údržba, poistenie, umyváreň, parkovanie, nechýbajú tu prehľady a grafy o výdavkoch a možno oceníte i upozornenie na blížiacu sa údržbu alebo koniec poistného obdobia. Údaje sa dajú zálohovať na Dropbox alebo Google Drive.

Aplikácia Fuelio je dostupná iba pre zariadenia s operačným systémom Android a bezplatne si ju stiahnete v obchode Google Play.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu