Katalóg IKEA 2017 pre Android a iOS je tu

Najnovší katalóg švédskeho výrobcu nábytku môžete mať aj vo svojom mobile či tablete. Vďaka virtuálnym 3D modelom si priamo na obrazovke zariadení pozriete, ako bude nový nábytok vyzerať vo vašom byte.

Posledná aktualizácia aplikácie IKEA, určenej pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS, už obsahuje aj nový katalóg pre rok 2017. Ponuku obľúbeného výrobcu nábytku máte v elektronickej podobe k dispozícii kedykoľvek to budete potrebovať.

Katalóg je rozdelený na niekoľko základných sekcií, orientácia je veľmi jednoduchá a pri každom výrobku nájdete všetko potrebné - popis, cenu, číslo výrobku, rady, montážne dokumenty, a viete si zistiť aj jeho dostupnosť. Po kliknutí na vybraný obchodný dom sa zobrazí aj počet kusov na sklade.

Na smartfónoch a tabletoch môžete všetky obrázky v článku priblížiť pomocou dvoch prstov. Na počítači môžete obrázok klikom presunúť do popredia a šípkami na klávesnici preskočiť na ďalší.

Po prihlásení si môžete pomocou sekcie Obľúbené vytvárať nákupné zoznamy, ktoré vám uľahčia nakupovanie na webovej stránke alebo v obchodnom dome. Tovar, o ktorý máte záujem jednoducho označíte kliknutím na srdiečko. Zoznam vybraných výrobkov si môžete poslať na svoj e-mail alebo sa o zaujímavý tovar podeliť s priateľmi.

Výhodou mobilnej aplikácie je 3D zobrazenie nábytku v interiéri. Ešte pred kúpou si tak pozriete, ako by nové kreslo, posteľ či skriňa vyzerali u vás doma. Použiť môžete buď tlačenú verziu katalógu, vybraný tovar si oskenujete zo stránky a postupujete podľa pokynov na obrazovke, alebo si len vyberiete z ponuky v aplikáci v dolnej lište.

Pomocou zoomovania prstami manipulujete virtuálnym nábytkom, otáčate ním o 360°, zväčšujete, zmenšujete, premiestňujete, a fotografiu s jeho umiestnením si môžete uložiť do mobilu.

Katalóg IKEA si bezplatne stiahnete do mobilných zariadení s operačným systémom Android a iOS.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu