Puzdro od Urban Amor Gear ukazuje duálnu kameru na iPhone 7

Známy leaker Evan Blass na svojom Twitter účte opäť zverejnil ďalší obrázok, ktorý zatiaľ nemala verejnosť vidieť. Už niekoľko týždňov kolujú internetom informácie o tom, že pripravovaný model iPhone 7 dostane duálny fotoparát. Teraz nás o tom presviedča aj snímka dvoch krytov. Pre väčší i menší model iPhonu, pravdepodobne pôjde opäť o 4,7'' a 5,5'' veľkosť.

Na snímke odolného puzdra od Urban Amor Gear jasne vidno vo výreze duálnu zadnú kameru, menší model má len jeden objektív.

Netreba ale zabúdať, že stále ide len o dohady a nepotvrdené informácie. Medzi ďalšie dohady patrí špekulovanie o 256 GB úložisku, optickej stabilizácii obrazu aj pre menší 4,7-palcový iPhone 7 (doteraz bolo OIS výsadou len modelov Plus), očaká sa vynovené domáce tlačidlo a koniec 3,5 mm audio jacku. Naopak dizajn by sa žiadnej veľkej zmeny dočkať nemal.

Predstavenie nových modelov sa blíži, oficiálne pozvánky na event Apple zatiaľ nerozoslal, predbežne sa hovorí o dátume 7. 9. 2016.

Zdroj: twitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 19.08.2016 - 10:52

Som velmi zvedavy na to, ako to implementuje Apple. Zatial najlepsie sa to podarilo Huawei. Hoci s P9 som sa hral len v elektre, je to celkom fun featura, mat dve sosovky...

Tomas19.08.2016 - 14:02 Trvalý odkaz

Mne sa paci aj riesenie od LG. Sekundarna sirokouhla kamera.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne19.08.2016 - 14:27 Trvalý odkaz

na Safa som mal nejaky cas odber, ale vadi mi ten jeho super-bulvarny-styl a clickbaity tak som odber zrusil.

ondrakomous19.08.2016 - 20:36 Trvalý odkaz

Apple nikdy nevymysli nic vlastniho, je to firma, ktera okopiruje nejlepsi napady od ostatnich, dizajn z htc a tenhle dualni system fotaku od LG, asi proto je huawei dotahuje, nejsou schopni prijit s necim vlastnim originalnim, treba jako samsung note 7, za dva roky budou zahnuty displaye na iphonu. Jestli bude iphone vypadat stejne hnusne jako 6s dizajn ala lg g5-nejvetsi propadak hned po lumii 950, tak se muzou jit fakt zahrabat.

Celá diskusia 12 príspevkov