Swan ponúkne neobmedzený LTE internet pre podnikateľov

Portfólio produktov Swanu sa rozšírilo o nový produkt určený biznis zákazníkom, ktorý ponúka pevné LTE pripojenie bez dátových obmedzení. K dispozícii bude od začiatku augusta.

Nový produkt LTE biznis poskytne neodmedzený prístup k dátam bez akýchkoľvek limitov (FUP) či obmedzení (P2P, streaming), ako je tomu napríklad pri mobilnom LTE internete, ktorý operátor ponúka od marca 2015 za 5 eur mesačne. Tam je dátový limit 100 GB a rýchlosť pri sledovaní online videí nastavená na maximálne 2 Mbps. Výhodou je mobilita pripojenia poskytovaného na SIM karte.

Produkt bude dostupný v troch programoch:

- LTE Biznis S: pevné LTE pripojenie s rýchlosťou až do 6/1 Mbit/s

- LTE Biznis M: pevné LTE pripojenie s rýchlosťou až do 12/1 Mbit/s

- LTE Biznis L: pevné LTE pripojenie s rýchlosťou až do 25/2 Mbit/s

LTE biznis ponúkne k najvyššiemu programu L aj možnosť doplnkovej služby pevnej IP adresy, ktorá môže poslúžiť napríklad na pripojenie firemného kamerového systému alebo platobného terminálu. K službe bude poskytovaný aj nepretržitý dohľad nad pripojením a prioritné riešenie porúch.

Služba LTE biznis na frekvencii 3,5 GHz môže byť náhradou za pevné pripojenie a Swan ju začne oficiálne ponúkať od pondelka 1. augusta 2016. Dostupná bude vo vyše 40-tich mestách a 140-tich okolitých obciach na Slovensku. Keďže operátor stále nemá mapu pokrytia, na ktorej by si zákazník sám mohol overiť dostupnosť služby na konkrétnej adrese, treba o preverenie požiadať online na stránke operátora. Pre domácnosti je určená služba LTE doma.

Ako funguje služba LTE biznis?

LTE signál šírený z vysielača je prijímaný pomocou vonkajšej antény (LTE modem), ktorý môže byť umiestnený na fasáde alebo streche objektu. V interiéri je prepojený s vnútorným koncovým zariadením, ktoré zákazníkovi nainštaluje technik. Swan má v ponuke LTE modem Huawei B22268S. Cenu služby a LTE modemu zisťujeme.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Luca 29.07.2016 - 22:01

Pri 24 mes.viazanosti je cena S 19,99€, M 39,99€ a L 59,99€. Co je podla mna dost, este keby tak to bolo o 10€ menej, tak by to bolo vcelku zaujimave.

Celá diskusia 1 príspevok