O2: Honor 7 Lite v akciovej ponuke

Najnovší model z portfólia značky Honor si môžete kúpiť už aj v O2. Dual SIM android s 5,2'' Full HD displejom a kovovou konštrukciou je dostupný vo všetkých troch farebných verziách.

Honor 7 Lite je odľahčenou verziou minuloročnej vlajkovej lode Honor 7. Telefón má aj napriek nižšej cene stále výborné parametre a elegantný dizajn, za ktorý vďačí kovovej konštrukcii z leteckého hliníka.

IPS displej má 5,2-palcovú uhlopriečku s Full HD rozlíšením 1080 x 1920 bodov. Novinke nechýba čítačka odtlačkov umiestnená na zadnej strane pod objektívom 13-megapixelového fotoaparátu, ktorou môžete prijať hovor, stiahnuť hornú lištu, vymazať notifikácie alebo zhotoviť fotografiu.

Poteší podpora všetkých slovenských LTE pásiem, menej už hybridný dual SIM slot, ktorý poslúži na vloženie dvoch nanoSIM kariet alebo jednej SIM a jednej pamäťovej karty. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe. Honor 7 Lite už v redakcii testujeme, a tak sa môžete tešiť na podrobnú recenziu, ktorú vám prinesieme v najbližších týždňoch. V článku Honor 7 Lite prichádza na Slovensko si môžete zatiaľ pozrieť galériu živých fotografií.

Honor 7 Lite je v O2 k dispozícii v troch farbách: striebornej, zlatej a sivej. Kúpite ho v hotovosti za 235 eur, pri kúpe k O2 Paušálu môžete využiť bonus na telefón.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu