LG Action Cam: vodeodolná kamera s LTE pripojením

LG prinieslo na trh nového spoločníka pre všetkých, ktorí streamujú svoje videá na sociálne siete. Kamera podporuje LTE pripojenie a má vodeoodolnú konštrukciu s certifikáciou IP67.

Nové príslušenstvo LG Action Cam umožní natáčanie videí aj v náročnejšom prostredí. Má odolnú konštrukciu a zvládne pobyt vo vode do hĺbky jedného metra po dobu 30-tich minút. Kameru poháňa procesor Snapdargon 650 a vstavané LTE pripojenie oceníte pri streamovaní svojich zážitkov napríklad na YouTube alebo Facebook.

Kamera sa dodáva s krytom, ktorý môžete pripevniť na prilbu, statív alebo aj idúce vozidlo. Živé vysielanie tak môžete priniesť aj z extrémych situácií. Nasnímané fotografie a videá synchronizujete do spárovaného smartfónu cez aplikáciu Action CAM určenú pre zariadenia s Androidom 5.0 a vyšším a s iOS od verzie 9.0.

Medzi kľúčové špecifikácie LG Action Cam patrí už spomínaný čipset Qualcomm Snapdragon 650, 2 GB kapacita RAM, 4 GB vnútorná pamäť, slot na microSD kartu do veľkosti 2 TB a 12,3-megapixelový snímač so 150° širokouhlým objektívom s možnosťou nahrávať videá v UHD kvalite rýchlosťou 30 snímok za sekundu (k dispozícii je aj Full HD 30, 60 fps a HD 30, 60, 120 fps). Živé vysielanie je ale možné len v HD rozlíšení. Rozmery kamery sú 80 x 35 x 35 mm, hmotnosť 99 gramov.

Vo výbave nechýba GPS, Wi-Fi, 3G, LTE, Bluetooth 4.1, akcelerometer, gyroskop a kamera spĺňa certifikáciu IP67. Kapacitu batérie nepoznáme, nabijete ju novým konektorom USB-C.

LG Action Cam je k dispozícii zatiaľ iba na domácom kórejskom trhu, neskôr sa predaj rozšíri do ďalších krajín. Cena a presná dostupnosť bude zverejnená pri štarte predaja.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu