Na jeden záber: Huawei P9 Lite

Latka pre nástupcu obľúbeného modelu P8 Lite bola nastavená vysoko. Priniesol Huawei ďalší bestseller? Odpoveď hľadáme aj v našej videorecenzii.

Predchodca P8 Lite patrí u našich mobilných operátorov stále medzi smartfóny, o ktoré je veľký záujem, no v rebríčkoch predajov sa začal objavovať už aj jeho nástupca Huawei P9 Lite.

Má všetky predpoklady na to, aby sa stal dôstojným nástupcom. Ponúka mierne väčší displej s jemnejším rozlíšením, výkonnejší procesor, vylepšenú prednú kameru, silnejšiu batériu a snímač odtlačkov prstov, ktorý okrem zabezpečenia telefónu poslúži pri snímaní fotografií, prijímaní hovorov, listovaní v galérii či prezeraní notifikácií. Telo má orámované leteckým hliníkom a zliatinou horčíka a pôsobí elegantnejším dojmom než P8 Lite.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5,2-palcový Full HD displej, osemjadrový procesor, 2 GB RAM, 16 GB vnútorný priestor, o výdrž na jedno nabitie sa postará 3000 mAh batéria. Novinka ponúka slušný 13-megapixelový fotoaparát, o kvalite snímok a videí sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Huawei P9 Lite (VNS-L21) + videá z mobilu.

Kompletné informácie o výbave P9 Lite nájdete v našom základnom infe a všetky postrehy a skúsenosti z používania sme vám priniesli v nedávnej recenzii.

Na jeden záber: Huawei P9 Lite

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu