Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať tenký a ľahký 10-palcový tablet s Full HD displejom, ktorý láka na podporu LTE sietí.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) poteší tenkou, aj keď plastovou konštrukciou a je pripravený pre rodinné používanie. V režime Multi-User možno nastaviť jednoduché profily pre každého člena rodiny a prispôsobiť tak každému aplikácie, hry i multimediálny obsah podľa vlastných preferencií.

Nechýba detský režim Kids Mode 4.0 s bohatou ponukou hier, ktoru dopĺňa detský fotoaparát s využitím 3D prvkov a kreslenie. Kids Mode 4.0 nedovolí deťom otvoriť vami zablokované programy alebo odkazy. Už s ním máme v redakcii nejaké skúsenosti a pre ukončenie detského režimu nepomôže ani reštart zariadenia. Bez PIN kódu sa z neho nik nedostane.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 10,1'' Full HD displej, osemjadrový procesor, 16 GB úložisko, 2 GB RAM, slot na microSD karty, slot na SIM kartu a operačný systém Android 6.0 Marshmallow. Konektivitu zabezpečí Bluetooth 4.2, GPS, Glonass, 3,5 mm audio jack, microUSB konektor, Wi-Fi a verzia so slotom na SIM kartu ponúkne LTE pripojenie. Batéria dostala 7300 mAh kapacitu.

Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

Orientačná cena:

Wi-Fi verzia SM-T580: 248 € (mobilonline.sk)

LTE verzia SM-T585: 315 € (mobilonline.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu