Bezdrôtové slúchadlá Samsung Gear IconX prichádzajú na slovenský trh

Hudbu z bezdrôtových slúchadiel si vypočujete aj bez pripojeného smartfónu. Nové Gear IconX disponujú samostatným hudobným prehrávačom a 4 GB vnútornou pamäťou.

Novinka Samsung Gear IconX má zabudovaný hudobný prehrávač a funkcie pre zaznamenávanie fyzickej aktivity, ktoré ocenia hlavne športoví nadšenci. Funkcia Voice Guide poskytuje okamžitú hlasovú spätnú väzbu na tréning. Bluetooth slúchadlá dokážu sledovať aj prejdenú vzdialenosť, rýchlosť, čas, spálené kalórie a dokonca i srdcový tep.

Aktivujú sa jednoduchým vložením do uší a zaznamenané dáta synchronizujete so svojím smartfónom cez aplikáciu S Health. Slúchadlá sú malé a ľahké, majú rozmery 19 x 26 mm a hmotnosť iba 6 gramov. Nechýba im odolnosť proti striekajúcej vode (P2i Nano Coating). Kompatibilné sú so zariadeniami, v ktorých beží operačný systém Android 4.4 a novší, podmienkou je aj operačná pamäť RAM s kapacitou najmenej 1,5 GB.

Vďaka vnútornej 4 GB pamäti si môžete do Gear IconX uložiť svoju obľúbenú hudbu a počas aktivít tak nemusíte mať pri sebe telefón. Playlist ovládate jednoducho dotykom a pohybom prsta po slúchadle.

Slúchadlá Gear IconX sú na slovenskom trhu od začiatku júla za odporúčanú cenu 219 €, na výber máte z čiernej, bielej a modrej farebnej verzie. V obchodoch sa ale hľadajú ťažko. Na porovnávacom webe majú dostupnosť označenú ako "do týždňa".

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu