TOP15: jún v obchodoch mobilonline.sk patril tlačidlovým telefónom

Osem z pätnástich modelov v našom rebríčku má klasickú alfanumerickú klávesnicu. Stále je dosť zákazníkov, ktorí z rôznych dôvodov uprednostnia kompaktné tlačidlové telefóny pred dotykovými plackami.

Rubrika TOP15 je prehľadom najpredávanejších telefónov v kamenných predajniach. Údaje nám poskytuje partner - mobilonline.sk.

ikona

TOP15: máj v obchodoch mobilonline.sk bol pestrýNeutíchajúci záujem o tlačidlové Nokie mnohých prekvapuje, no stále je dosť zákazníkov, ktorým dotykový telefón nevyhovuje. Takisto sa do popredia dostávajú hlavne lacné androidy, ale nájdeme tu i takmer štyristoeurový model.

Aj keď väčšina z pätnástky najpredávanejších telefónov mala hardvérovú klávesnicu, víťazom sa v obchodoch mobilonline.sk opäť stalo lacné Lenovo A536 s dotykovým displejom, ktoré sa na vrchole drží už niekoľko mesiacov. No hneď za ním je stará dobrá Nokia 225. Tretie miesto obhájila tohtoročná novinka Samsung Galaxy J5 2016, nasledovaná malým drobcom myPhone 3300. Ten sa v tabuľke najpredávanejších telefónov objavuje pravidelne. Prvú päťku uzatvára lacná Nokia 108 so základnou výbavou pre nenáročných.

Najdrahším telefónom v rebríčku (s cenovkou vyššou než 400 eur) je Sony Xperia Z5 Compact, najlacnejším Nokia 105 a myPhone 3300, za ktoré zaplatíte necelých dvadsať eur.

Rebríček TOP15 najpredávanejších telefónov v júnii 2016 v obchode mobilonline.sk:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu