Sygic Flight Tracker: sledujte polohu detí aj počas letu

S aplikáciou Family Locator a jej funkciou Flight Tracker môžete sledovať pohyb svojich členov rodiny na cestách. Budete tak mať prehľad kde sa nachádzajú a príde vám upozornenie, keď sa dostanú do nebezpečnej zóny.

Keď cestuje niekto z našej rodiny, vždy chceme vedieť, že je v poriadku a šťastne dorazil do cieľa. S aplikáciou Family Locator a vynovenou funkciou Flight Tracker to bude jednoduchšie. Funkcia bola doposiaľ k dispozícii len pre používateľov s prémiovým balíkom, no odteraz môžu všetci rodičia sledovať pohyb svojich detí kdekoľvek vo svete.

Každý rok sa na cestách stratia tisíce ľudí. Za posledné dve desaťročia prekročil počet nezvestných ľudí na celom svete vyše štyri milióny a je pochopiteľné, že sa o svojich blízkych bojíme. Odteraz však môžeme dostávať informácie v reálnom čase o mieste pobytu našich príbuzných, či už cestujú autom, loďou alebo lietadlom.

Vďaka partnerstvu so spoločnosťou FlightAware môže Sygic informovať o odletoch a pristátiach lietadiel, oneskorených príletoch alebo zrušených letoch bez toho, aby príbuzní v lietadle potrebovali GPS či dátové pripojenie. V aplikácii taktiež pribudla možnosť prihlásiť sa vopred aj do viacerých letov, vďaka čomu sa používatelia nemusia prihlasovať pri každom prestupe.

Aplikácia Family Locator je dostupná pre platformy iOS a Android a môže sa pochváliť množstvom bezplatných funkcií, ale aj exkluzívnych možností pre používateľov s prémiovým balíkom.

Bezplatné funkcie zahŕňajú:

- sledovanie letov s poskytnutím základných informácii o lete

- polohu v reálnom čase

- upozornenia na nahlásenie polohy a núdzové upozornenia

- upozornenia na bezpečné a nebezpečné zóny a bezplatné posielanie správ

Používatelia s prémiovým balíkom majú navyše funkciu monitorovania letov s podrobnejšími informáciami a sedemdňovú históriu polohy a pohybu členov svojej rodiny. Aplikáciu Family Locator testovalo a schválilo 70 000 rodín a získala tak ocenenie Parent Tested Parent Approved.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu