Kamera Samsung Gear 360 na Slovensku

Samsung začína v slovenských obchodoch predávať kameru Gear 360, ktorá umožňuje nahrávať 360° fotografie a videá, ukladať ich do mobilných zariadení radu Galaxy a nahrávať ich na sociálne siete. Vlastný obsah možno použiť aj vo virtuálnej realite s okuliarmi Gear VR.

S kamerou Samsung Gear 360 si môžete vytvoriť statické snímky i videá s vlastnou virtuálnou realitou. Vaše spomienky na dovolenku, výlety či rodinné oslavy tak dostanú nový rozmer. Vami vytvorený obsah si užijete cez okuliare Gear VR.

Kamera je vybavená duálnymi objektívmi s efektom rybieho oka, pričom oba majú 15-megapixelové snímače. Umožňujú zachytiť 360° videá vo vysokom rozlíšení (3 840 x 1 920) a zároveň podporujú 30-megapixelové statické snímky. Možno tiež zhotovovať 180° širokouhlé videá a obrázky s použitím iba jednej strany objektívu. Môžete vytvárať aj plne panoramatické videá.

Ak sa Gear 360 synchronizuje so smartfónmi Samsung, môžete sledovať náhľad nahrávaného obsahu v reálnom čase. Kamera automaticky ponúkne natočený obsah na zobrazenie a uloženie v smartfóne alebo na zdieľanie priamo na sociálnych sieťach. Kamera je kompatibilná s vybranými smartfónmi Samsung vrátane najnovších modelov Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge a Galaxy S6. Podrobné informácie o kamere, ktorá mala premiéru na tohtoročnom MWC v Barcelone, sme vám prineisli v článku Samsung Gear 360 - natočte si vlastnú virtuálnu realitu.

Samsung Gear 360 (prvý kontakt)

Samsung Gear 360 sa predáva v značkových predajniach Samsung v Bratislave (OC Central, Bory Mall) a Košiciach (Aupark) za 369 €. Neskôr bude k dispozícii aj u ďalších predajcov spotrebnej elektroniky.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok