Orange prenesie tohtoročnú Pohodu na celé Slovensko

Tohtoročný hudobný festival bude opäť plný dobrej hudby, literatúry, divadla, tanca a ďalších multižánrových aktivít. Nebude chýbať ani živý prenos na facebookovej stránke Orangeu.

Obľúbený hudobný festival Pohoda sa koná od 7. - 9. júla 2016 na letisku v Trenčíne. Orange je už po piatykrát partnerom tohto najväčšieho hudobného podujatia. Návštevníci Pohody budú mať už štandardne k dispozícii všetko, na čo sú od Orangeu zvyknutí – rôzne alternatívy dobíjania telefónov, poradenstvo od Orange expertov priamo v Orange zóne, okamžitý prísun informácií vďaka užitočnej aplikácii Pohoda 2016 powered by Orange a kopec ďalšieho zaujímavého programu. Na svoje si prídu aj futbaloví fanúšikovia. Priamo v Orange zóne si pozrú napínavé futbalové momenty semifinálového zápasu na Majstrovstvách Európy UEFA EURO 2016.

foto: pohodafestival.sk

Orange opäť zabezpečí i pokrytie 4G sieťou. Cieľom aktuálneho ročníka je priniesť obľúbený festival celému Slovensku. Aj preto budú fanúšikovia festivalu, ktorí sa nemôžu zúčastniť osobne, virtuálne vtiahnutí do deja. Stačí sledovať facebookovú stránku Orangeu, kde budú prebiehať exkluzívne živé prenosy vystúpení z Orange pódia a spravodajské prenosy Orange reportérov.

V rámci areálu pripravil Orange niekoľko Wi-Fi zón, takže o svoje zážitky sa budú môcť podeliť aj návštevníci bez dátového balíka, prípadne tí, ktorí si budú chcieť šetriť predplatené dáta.

foto: pohodafestival.sk

Interaktívna festivalová aplikácia Pohoda 2016 powered by Orange je už tradičnou užitočnou pomôckou, ktorá návštevníkom uľahčuje orientáciu na festivale a spája ich s aktuálnym dianím. Pre užívateľov bude opäť dostupná v slovenskom aj anglickom jazyku na Androide a iOS. Zatiaľ ale nie je v obchodoch k dispozícii. Návštevníci festivalu, ktorí nepoužívajú smartfóny, sa k užitočným informáciám dostanú vďaka festivalovému SMS servisu. Ten im rovnako ako aplikácia prinesie všetky aktuality vrátane zmien v programe, predpovedi počasia, technicko-organizačných pokynov a iných dôležitých správ. Kompletné informácie o festivalovom SMS servise budú dostupné na stránke www.pohodafestival.sk.

Chýbať nebude ani Orange zóna, kde budete môcť dobiť baterky sebe aj svojmu telefónu a už tradične bude pripravených množstvo súťaží, Orange Roller Disco - jedinečná aréna v štýle retro klziska na kolieskové korčule i Optimistan Nadácie Orange venovaný mládežníckemu hokeju a ďalším celospoločensky zaujímavým témam.

Na stránke www.orange.sk/Pohoda2016 nájdete informácie k súťaži o vstupenku pre seba a svojho blízkeho. Súťaž prebieha až do 26. júna.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu