Celosvetové predaje Honor 5X prekročili hranicu 8 miliónov kusov

Brand Honor je na svete len dva a pol roka, no hravo predbehol niektoré konkurenčné značky, ktoré sa o priazeň zákazníkov uchádzajú roky. Už prvé modely, ktoré lákali na výborný pomer cena / výkon, našli svojich spokojných používateľov.

Výborné predajné výsledky dosahuje model Honor 5X, ktorý sa na domácom trhu začal predávať v októbri 2015, k nám sa dostal začiatkom tohto roka a nájdeme ho aj v ponuke mobilných operátorov.

Nedávno riaditeľ spoločnosti Zhao Ming informoval, že predaj Honoru 5X prekročil celosvetovo 8 miliónov kusov a očakáva, že napriek silnej konkurencii v segmente strednej triedy pokorí aj hranicu desiatich miliónov. Predajným úspechom napomáha nielen dobrá výbava, ale aj prijateľná odporúčaná cena 259 eur.

Honor 5X má elegantný dizajn, kovovú konštrukciu a 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením. Kompletnú špecifikáciu nájdete v základnom infe. Telefón sme už v redakcii testovali, ocenili sme pekný displej, rýchlu a viacfunkčnú čítačku odtlačkov, slušnú výdrž a kovové telo s matnou zadnou stenou. Naopak, zamrzeli občasné pomalšie reakcie a pri zhoršených sveteľných podmienkach zhotovoval fotoaparát menej kvalitné fotografie.

Na jeden záber: Honor 5X

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Karol 19.06.2016 - 01:34

Honor je dobrý telefón...mám Honor 7 a maximálna spokojnosť.zatiaľ ma nesklamal.s foťákom som tiež spokojný.mám aj iPhone 5S,ale používam ho ako druhý telefon.V prvomrade Honor7...niesom si istý,či mám prejsť na Huawei P9...:-)

Celá diskusia 1 príspevok