LG predstavilo nové prírastky série X

Rodinka LG X sa rozrástla o štyri nové modely, pričom každý sa zameriava na niečo iné. Jeden ponúkne silnú batériu, druhý štýlový dizajn, ďalší výkon či veľký displej.

S novou líniou LG X sme sa prvýkrát naživo stretli na tohtoročnom MWC v Barcelone. Zastupovali ju dva modely X cam a X screen. Prvý láka na duálnu zadnú kameru, druhý na sekundárny Always-On displej.

Teraz sa rodinka rozrástla rovno o štyri prírastky: LG X Power, Match, Style a Max. Veľa informácií o výbave zatiaľ nemáme, preto základné info s kompletnými špecifikáciami pripravíme neskôr, keď zistíme všetky potrebné parametre. Tak zatiaľ iba v skratke.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

LG X Power je, ako názov napovedá, zameraný na dlhú výdrž, ktorú zabezpečí 4 100 mAh batéria s dvojnásobne rýchlym nabíjaním (PE+). Hrúbka telefónu bude iba 7,9 milimetrov. X Match sa zameriava na rýchlosť a výkon, preto dostane výkonný procesor a displej s rozlíšením 1440 x 2560 bodov. Poteší aj duálny zadný fotoaparát, ktorý si dokáže poradiť aj so zlými sveteľnými podmienkami.

X Style ponúkne elegantný dizajn so zaoblenými stenami a tenkým telom. X Max bude multimediálne zariadenia a veľkosťou displeja sa zaradí medzi tabletofóny.

Zatiaľ nepoznáme nielen podrobné špecifikácie, ale ani dostupnosť či ceny. Určite vás však budeme neskôr informovať.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 17.06.2016 - 14:33

"Jeden ponúkne silnú batériu, druhý štýlový dizajn, ďalší výkon či veľký displej." ale kto by to všetko chcel v jednom telefóne, že jo? Mach bude zrejme zaujímavý päť a pol palec so Snapdragon 650, 32GB internal/ 3GB RAM. Good snímač (ako Nexus 6P or HTC 10) a vymeniteľná batéria (asi 3Ah)

Nightmare17.06.2016 - 16:50 Trvalý odkaz

LG sa mi paci ze tam tlaci vymakane fotaky a hlavne vymenitelne baterky...ale tym to konci minimalne u mna

Celá diskusia 2 príspevky