Orange: TV v mobile s archívom si aktivujete už aj cez aplikáciu

Orange pridal novú možnosť aktivácie služby TV v mobile s archívom. Odteraz si ju môžete aktivovať bez toho, aby ste museli navštíviť predajné miesto či kontaktovať zákaznícku linku.

So službou TV v mobile s archívom môžete sledovať televíziu na svojom smartfóne či tablete kdekoľvek sa nachádzate. Službu je možné využívať prostredníctvom aplikácie Orange TV, ktorá je dostupná v obchodoch Google PlayApp Store. Mesačný poplatok je 3,99 eura mesačne. Na sledovanie programov potrebujete internetové pripojenie cez Wi-Fi sieť alebo dáta operátora.

Aktivácia je možná priamo v aplikácii Orange TV. Pri vytváraní účtu potrebujete párovací PIN kód. Keďže kód nemáte, kliknete na "nemám párovací pin" a ďalej postupujete podľa pokynov na obrazovke.

TV v mobile s archívom je teraz k dispozícii aj s extra porciou dát. Balík s objemom 2 GB je k dispozícii pre všetkých, ktorí využívajú alebo chcú využívať mobilnú TV na svojich smartfónoch či tabletoch. Navyše, zákazníci, ktorí si do 31. júla 2016 aktivujú vybrané hlasové alebo dátové paušály s viazanosťou na 24 mesiacov, dostanú túto službu spolu s extra dátami na 3 mesiace bezplatne.

Extra dáta sú určené na sledovanie TV a existujúcim zákazníkom sa aktivujú automaticky.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

markos9 16.06.2016 - 23:38

antik tv go 7,5eur novy zakaznik na 3 mesiace a 6,6 stary zakaznik na 3 mesiace, nenazrate orange by to majitelom pausalom malo davat zadarmo

Celá diskusia 1 príspevok