Coolpad Torino na Slovensku

Na slovenský trh prichádza cenovo dostupná novinka strednej triedy s 5,5-palcovým HD displejom, čítačkou odtlačkov a 3 GB RAM. Objaví aj v ponuke O2.

Coolpad Torino bol na Slovensku uvedený len koncom mája a už sa dostáva do našich obchodov. Ponúka elegantný dizajn s jemne zaobleným tvarom. Predná časť je so zadnou spojená zlatým rámom, ktorý pôsobí luxusným dojmom.

Smartfón s 5,5'' HD displejom, osemjadrovým procesorom a operačným systémom Android 5.1 Lollipop využíva rozhranie CoolUI 8.0, ktoré ponúka zabezpečený duálny priestor, teda akési šifrované virtuálne zariadenie vo vašom smartfóne. Využívať ho môžete ako svoj druhý súkromný telefón. Duálny priestor umožňuje registrovať dva rôzne účty na jednom telefóne, napríklad druhý účet na Facebooku, Twitteri či inej sociálnej sieti.

Novinka zaujme aj čítačkou odtlačkov a 3 GB kapacitou RAM, ktoré v tejto cenovej kategórii nie sú samozrejmosťou. Vnútorný 16 GB priestor si môžete rozšíriť microSD kartami, prídete však o dual SIM funkciu. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

Coolpad Torino a Max naživo

Coolpad Torino je k dispozícii u operátora O2 za 2 eurá v kombinácii so Zlatým O2 Paušálom, odporúčaná cena vo voľnom predaji je 219 eur. Kúpite ho napríklad v obchode mobilonline.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu