Flash Plus 2: kovové telo, procesor Helio P10 a 5,5'' Full HD displej

Podobne ako Huawei má svoju značku Honor, Alcatel má nový brand Flash. Prvým zástupcom je model strednej triedy, ktorý láka na elegantný dizajn, kovovú konštrukciu a snímač odtlačkov.

Flash Plus 2 pochádza z dielne Alcatelu, čo vidno aj na dizajne telefónu a fonte písma slovíčka Flash na zadnej strane. Určený je pre bežného spotrebiteľa, ktorý ocení kovovú konštrukciu a požaduje výbavu aspoň strednej triedy. Poteší aj reproduktor s Hi-Fi zvukom a 3 000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Tridsaťminútové nabíjanie má zabezpečiť výdrž pre desať hodín hovoru.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Medzi základné špecifikácie patrí 5,5-palcový Full HD displej (1 080 x 1 920 b.), osemjadrový procesor Helio P10, 2 GB alebo 3 GB operačná pamäť RAM a vnútorný priestor s kapacitou 16 GB alebo 32 GB. Android pobeží v novej verzii 6.0 Marshmallow.

Zadný 13-megapixelový fotoaparát dostal PDAF zaostrovanie, LED blesk, svetelnosť f/2.0 a nahrávanie Full HD videí rýchlosťou 60 snímok za sekundu. Predná 5 Mpix kamera sa pýši prisvetľovacou diódou, širokouhlým objektívom a ovládaním gestami.

Konektitivtu zabezpečí podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS a microUSB konektor. Vo výbave nechýba FM rádio s RDS, dva sloty na SIM kartu a snímač odtlačkov zabudovaný v stredovom tlačidle pod displejom.

Tak ako rad Alcatel Flash nebol určený pre európskeho zákazníka, ani novinka Flash Plus 2 sa zrejme na Slovensko nedostane. Zatiaľ je distribuovaná iba na vybrané trhy juhovýchodnej Ázie.

Zdroj: flash3c.com

Diskusia k článku:

fedora 20.05.2016 - 20:38

dizajnovo krasny fon! skoda len ze sa ku nam oficialne nedostane..pre tych co nemaju extra narocne poziadavky na vykon a postacovala by im aj stredna trieda by bol ako vysity.. od alcatelu k nam pridu len idol 4 a 4s zrejme, no uz by bolo na case aby sa aj objavili, ved kolko uz ubehlo od ich predstavenia si zoberte kedy bola Barcelona..

ondrakomous21.05.2016 - 10:01 Trvalý odkaz

tam ale zadny dizajn neni, takovy noname fone ti vyrobi cinska fabrika na objednavku, klidne si tam zavolej, cinsky umis vyborne z tech eshopu, co vzdycky prolizas jak hladovej pes.

fedora21.05.2016 - 17:39 Trvalý odkaz

ty zdochliak smradlavy cecensky jeden ban si uz dostal davaj si pozor na pysky aby si to neolutoval ty smrad

Celá diskusia 4 príspevky