MIUI 8 prináša množstvo noviniek. Príde v júni

Najnovšia verzia používateľského prostredia, ktoré vo svojich telefónoch používa Xiaomi, príde už na budúci mesiac. Majitelia starších modelov sa môžu tešiť na množstvo noviniek.

Spolu s obrím 6,44-palcovým tabletofónom Mi Max predstavilo Xiaomi aj novú verziu nadstavby MIUI 8, ktorá je medzi používateľmi obľúbená pre svoje funkcie a doplnkové možnosti a ovládanie gestami.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Na prvý pohľad upúta zmenený dizajn. Okrem toho prináša MIUI 8 vylepšenú správu energie, nový font písma, funkciu multi-windows pre vybrané aplikácie a vylepšenia sa dočkala aj galéria fotografií s možnosťou úprav videí. Upravené fotografie a videá môžete jednoducho a rýchlo zdieľať swipnutím prsta po displeji zdola nahor.

V aplikácii fotoaparátu pribudol skener QR kódov, kalkulačka bude zvládať aj náročnejšie funkcie, v poznámkach nájdete nové témy a v nastaveniach si budete môcť zvoliť z 12-tich kategórií aj automatickú zmenu pozadia.

Developer ROM bude dostupná od 17. júna, testovacia beta verzia už od prvého júna. Kompletné informácie o pripravovaných novinkách nájdete na stránke en.miui.com.

MIUI 8 bude na stiahnutie pre telefóny Mi 2/2S/3/4/4C/4S/5/Max a všetky modely radu Redmi a Mi Note.

Výhody a možnosti používateľského prostredia MIUI sme vám predstavili v recenzii modelu Xiaomi Mi 5, a aktuálne pre vás pripravujeme článok, ktorý vám pomôže s inštaláciou ROM so slovenskou lokalizáciou.

Zdroj: en.miui.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu