O2 TV: v pilotnej fáze televízneho vysielania bude 25 staníc

O2 dnes štartuje komerčnú pilotnú fázu celoslovenského televízneho vysielania. V tejto fáze ponúkne 25 staníc, ktoré môžete pozerať so set-top-boxom na televízore, alebo cez aplikáciu v mobile či tablete.

Operátor spustil 9. mája 2016 pilotnú prevádzku novej služby O2 TV. Vo verzii domácej televízie so set-top-boxom bude v pokrytí troch vybraných obcí Západného Slovenska. Pilotná fáza služby ráta s pokrytím troch vybraných obcí západného Slovenska (Ivanka pri Dunaji, Bernolákovo a Zálesie), ktoré sa zhoduje s pokrytím rýchlym LTE internetom na frekvenciách v pásme 3,5 GHz.

O2 TV aktuálne obsahuje 25 staníc, dve stanice sú v HD kvalite (ČT1 a ČT2). Vysielanie môžete sledovať až na štyroch zariadeniach v rovnakom čase. Keďže pôjde o pilotnú prevádzku plánuje operátor postupné testovanie viacerých funkcionalít.

Službu O2 TV so set-top-boxom bude v pilotnej fáze ponúkať operátor O2 s aktivovanou službou O2 Internet na doma. Cena služby so set-top-boxom je 7,50 eur mesačne. K službe je potrebný aj set-top-box v cene 60 eur, ktorý môžete do šiestich mesiacov vrátiť a peniaze dostanete späť.

Služba O2 TV v mobile bude v pilotnej fáze dostupná pre zákazníkov z celého Slovenska prostredníctvom web stránky, alebo mobilnej aplikácie dostupnej v systémoch iOSAndroid. Cena služby bez set-top-boxu je 5 eur mesačne.

Pilotná služba je zatiaľ v tejto fáze dostupná pre tisíc zákazníkov z celého Slovenska, neskôr, po štarte ostrej prevádzky, bude sprístupnená pre všetkých záujemcov o túto službu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Manobb 09.05.2016 - 15:14

"Vo verzii domácej televízie so set-top-boxom bude v pokrytí troch vybraných obcí Západného Slovenska (Ivanka pri Dunaji, Bernolákovo a Zálesie)" .... uff, to je ale záber ! P.S.: obraz v O2 TV v mobile bude mať aké max. rozlíšenie ?

Milenec09.05.2016 - 19:03 Trvalý odkaz

Ďalšia ťažká rana pre konkurenciu :-)

Celá diskusia 5 príspevkov