Športové puzdro Rock za dvanásť eur ukryje počas behu aj mobil, aj kľúče od auta

Takéto puzdro som chcel vždy vyskúšať. Na moje polhodinové šaškovanie okolo Kuchajdy nepotrebujem ani vodu, už vôbec mi nechýba štýlová fľaška izotonického zázraku v ruke, ale poteší ma, keď si môžem vziať aspoň kľúče od auta a mobil, ktorý v aute nerád nechávam. A práve na to sú určené tieto opaskové puzdrá. Rock waist bag za necelých dvanásť eur som našiel napríklad v iPshop.sk, tak som neodolal a požičal si ho od nich.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

V jednoduchosti je krása a s nadšením zamestnanca po pípnutí esemesky s výplatou môžem potvrdiť, že tento produkt predávaný v čiernej a zelenej farbe naplnil moje neskromné očakávania. Dokonca ponúka aj otvor pre slúchadlá. Ja si radšej vypočujem spev vtákov či šum potoka na Železnej studničke, ale proti gustu žiaden dišputát. Keď vás zrazí cyklista, budete to mať aspoň s muzikou.

Rock waist bag ponúka nastaviteľný popruh a dve puzdrá chránené zipsami. Do jedného vmestíte aj 5,5-palcový mobil, do druhého zas akékoľvek kľúče od auta či pár drobných.

Nezabudnite, že tento typ opaskov sa orientuje opačne než u nás v devaťdesiatych rokoch (a za Moravou ešte aj dnes) mimoriadne populárna ľadvinka. Skrátka, mobil a kľúče nebudete mať nad zadkom, ale pod pupkom, kvôli ktorému ste si minulý týždeň kúpili v Lidli super športové hodinky, ponožky a trenky. Tenisky však radšej hľadajte v bežeckých obchodoch. Fakt.

Dnes som dal po dvoch týždňoch flákania sa ľavou zadnou 6 km za 34 minút, tak mám dobrú náladu. Snáď mi odpustíte a dúfam, že v tomto peknom počasí nečumíte na zlomený mušt ani uplakané kone v zoo, ale pôjdete si radšej zabehať. Niekedy predsa začať treba!

Mimochodom, o tieto športové opasky budeme už zajtra na Fony.sk súťažiť vo Víkendovke! Traja z vás ich budú môcť vyhrať. Tak nás nezabudnite sledovať!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu