4ka spúšťa odosielanie SMS správ na skrátené čísla

Štvrtý mobilný operátor rozšíril možnosť využívať služby mobilnej zábavy zasielaním SMS správ na 120 skrátených čísel. Zákazníci 4ky sa tak môžu zapojiť do rôznych hier, hlasovaní a súťaží. Lístok na MHD ani za parkovanie si však zatiaľ nepošlete.

Služba, ktorú žiadalo množstvo zákazníkov, je konečne možná aj u 4ky. Už niekoľko dní operátor ponúka možnosť zasielania SMS-iek na skrátené čísla, takže sa už môžete zapojiť do rôznych súťaží a hlasovaní. Aktuálne počet skrátených čísel presiahol 120.

Bohužiaľ, lístok na MHD alebo za parkovanie si zatiaľ cez telefón nepošlete, no operátor na tom pracuje a vybavuje si potrebnú licenciu u Národnej banky Slovenska. Po získaní povolenia už nič nebude stáť v ceste ani týmto službám.

Medzi prémiovými SMS-kami sú napríklad súťaže organizované Rádiom Expres, TV Markíza, RTVS, vydavateľstvami Ringier Axel Springer Slovakia, News and Media Holding, Bauer Media SK či denníkom Pravda. Cena odoslanej SMS správy je v 4ke učtovaná klasickou sadzbou 4 centy. Cenu spätnej SMS stanovuje obchodný partner, ktorý danú službu poskytuje.

ikona

4ka: po tretej minúte budú hovory vo vlastnej sieti zadarmo4ka prináša od pondelka 18. apríla volania po tretej minúte vo vlastnej sieti bez ďalších poplatkov. Maximálna cena za hovor dlhší než tri minúty tak bude 12 centov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 05.05.2016 - 16:27

Bacha na hry cez sms! ludia zväčša nečítajú detailné podmienky hry na nete a potom sa čudujú zvýšenej faktúre, alebo miznutiu kreditu. v podmienkach býva nie zriedkavo, že súhlasíte s prijímaním spoplatnených sms..

galaxi05.05.2016 - 17:15 Trvalý odkaz

To podstatné mhd listok a parkovne však mešká.

funboy05.05.2016 - 22:57 Trvalý odkaz

cenník 4ky je veľmi stručný:
SMS hry, súťaže, SMS hlasovanie, ostatné služby mobilnej zábavy 0-10 €
Tieto služby sú špecifické služby (hry, súťaže, hlasovanie a pod.) poskytované na základe spolupráce s obchodnými partnermi Podniku, ktoré umožňujú hlasovať, hrať hry, zúčastňovať sa rôznych súťaží resp. inej mobilnej zábavy prostredníctvom elektronických komunikačných služieb a siete Podniku. Spoplatnené je odoslanie a/alebo prijatie SMS. Informácie o konkrétnych podmienkach a cenách jednotlivých služieb vám poskytnú jednotliví obchodní partneri Podniku, ktorí konkrétnu službu poskytujú. Za prevádzku jednotlivých služieb zodpovedá obchodný partner Podniku, ktorý danú službu poskytuje. http://www.4ka.sk/media/docs/Cennik_Moja_4ka.pdf

huje©06.05.2016 - 14:38 Trvalý odkaz

nanosim: to ako chces povedat, ze ja sa mam orientovat podla nejakej webovej stranky? maju to mat v cenniku a VOP, to su jedine relevantne dokumenty, ak sa nemylim.

Celá diskusia 16 príspevkov