Orange pridáva k mobilnej TV 2 GB dát

Nielen pre hokejových fanúšikov si Orange pripravil prekvapenie v podobe vylepšenej mobilnej TV a extra porcie dát. Do konca júla môžu využívať 2 GB dát navyše.

Onedlho ožije Slovensko opäť hokejom, a tak sa operátor rozhodol potešiť fanúšikov, aby mohli zápas sledovať kdekoľvek, aj mimo domova. Napríklad vďaka službe TV v mobile s Archívom aj na smartfóne, tablete, či notebooku. V 31-dňovom Orange TV archíve nájdu zákazníci všetky zápasy na jednom mieste.

K vylepšenej mobilnej televízii teraz dostanú zákazníci extra porciu dát navyše. 2 GB budú mať k dispozícii od 1. mája do 31. júla 2016. Akcia platí pre všetkých, ktorí mobilnú TV už využívajú alebo sa pre ňu práve rozhodnú. Extra dáta sa zákazníkom aktivujú automaticky.

Okrem extra porcie dát si Orange pre svojich zákazníkov pripravil aj vynovenú aplikáciu, vďaka ktorej bude služba TV v mobile odteraz ešte jednoduchšia. Je prehľadnejšia so zjednodušeným ovládaním. Používateľsky prívetivejšie menu pomôže rýchlo sa zorientovať vo vysielaných programoch. Nová verzia aplikácie je aktuálne dostupná pre operačný systém Android, pre operačný systém iOS bude dostupná už v najbližších dňoch.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu