Tesco mobile Bodka: volania a SMS za 3,9 centa a žiadne podmienky

Virtuálny operátor, ktorý svoje služby ponúka v sieti O2, prináša na predplatených kartách nový program Bodka. S ním zákazník volá a SMS-kuje za menej než štyri centy. Bez ďalších podmienok.

Tesco mobile spúšťa od 4. mája 2016 nový program Bodka, s ktorým zákazníci získajú "baťovskú" cenu za minútu hovoru a odoslanú SMS správu. Bez potreby dobíjania kreditu v stanovenej výške alebo v určitom období, či ďalších podmienok, bude stáť minúta hovoru a jedna odoslaná SMS-ka 3,9 centa.

"Cena nie je časovo obmedzená a naši zákazníci si nemusia kupovať žiadne balíky služieb či dobíjať sa pravidelne vysokými sumami, aby ju získali. V Tesco mobile veríme v užitočnosť a výhodnosť – dávame zákazníkovi jednu zrozumiteľnú výhodnú cenu, ktorá platí. A bodka," dodal Alexander Vlčko.

Ďalšia výhoda čaká na surfujúcich zákazníkov. Za deň využívania internetu zaplatia len 0,39 €, a to bez potreby aktivácie. Stačí si otvoriť prehliadač a začať surfovať.

Výhody novej ponuky Tesco mobile Bodka:

- jedna výhodná cena 3,9 centa za volania aj SMS

- žiadne podmienky na získanie ceny

- nie je potrebné dokúpiť ďalšie balíčky služieb na získanie tejto ceny

- nie je potrebné pravidelné dobíjanie minimálnou sumou na získanie tejto ceny

- výhodná cena surfovania počas celého dňa – 39 centov/deň (pozn. redakcie: strop dátového objemu zisťujeme)

Doplnené:

Platnosť úvodného kreditu je 6 mesiacov. tarifikácia je sekundová 1+1. Bonus neobmedzených volaní s registrovanou kartou Clubcard neplatí. Je platný iba pre predchádzajúcu verziu predplatnej karty Tesco mobile. Tú môžu jej držitelia naďalej používať. Objem dát na deň je 200 MB. V ponuke bude pripojený aj mesačný balíček dát.

Novú predplatenú kartu si môžete zakúpiť od 4. mája predbežne do 31. augusta 2016 nielen v širokej predajnej sieti v obchodoch Tesco, ale aj pohodlne z domova cez e-shop na webstránke operátora www.tescomobile.sk.

Upozornenie operátora:

Ak prevoláte presne 3,9 centa, príde vám informatívna SMS o stiahnutí 4 centov. Dôvodom je technické nastavenie informatívnych SMS o kredite, ktoré dokážu zobraziť iba celé centy bez desatinnej čiarky. Preto sumu 3,9 centa v SMS zaokrúhlujú matematicky. Reálne však systém z kreditu stiahne sumu 3,9 centa.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Lenka Ivančíková 03.05.2016 - 14:17

Aktualne zistujeme, aka je tarifikacia volani, kolko MB dat je strop na surfovanie za den, ci plati moznost obnovy dat a ci je mozne vyuzivat pri tomto programe neobmedzene volania s Clubcard vo vlastnej sieti tak ako na tradicnej predplatenej karte.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease03.05.2016 - 14:46 Trvalý odkaz

Ešte, by to chcelo zistiť ceny v roamingu, platnosť a minimálnu výšku kreditu - dobitia.

taky03.05.2016 - 16:17 Trvalý odkaz

Mna by este zaujimalo,aka je platnost kreditu,ked teda idu konkurovat tomu Jurovi a 4ke,dakujem.

galaxi03.05.2016 - 18:13 Trvalý odkaz

A čo hovory vo vlastnej sieti, po prevej minúte?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease03.05.2016 - 20:39 Trvalý odkaz

-SIM stojí 3.90€ s rovnakým kteditom
-platnosť karty je 12 mesiacov
-internet na deň (39c) je znížený z 250 na 200MB
- tarifikacia je 1+1

Celá diskusia 33 príspevkov