Xiaomi Max s 6,4'' Full HD displejom príde v máji

Xiaomi pripravuje tabletofón s veľkým 6,4-palcovým displejom strednej triedy, ktorý sa má verejnosti predstaviť na domácom trhu už o dva týždne. Má priniesť výbavu strednej triedy.

Pre používateľov obľubujúcich veľké displeje chystá Xiaomi nový model, ktorého špecifikácie boli prezradené v GFXBench. Nečakajte však žiadny nadupaný top model.

Lákadlom bude hlavne 6,4-palcový Full HD displej (1 080 x 1 920 bodov) a šesťjadrový procesor s taktom 1,8 GHz a grafikou Adreno 510. Operačná pamäť RAM má ponúknuť len 2 GB a vnútorný priestor 16 GB kapacitu. Operačný systém Android pobeží v novej verzii 6.0.1 Marshmallow.

Medzi zobrazenými špecifikáciami sa nachádza zadný 16-megapixelový fotoaparát a predná 5 Mpix kamera. NFC a zrejme ani snímač odtlačkov prstov nenájdeme. Na sociálnej sieti weibo.com sa zároveň objavilo aj oznámenie o konferencii s dátumom 10. 5. 2015, na ktorej bude predstavené zariadenie s názvom Max.

Všetky informácie o hardvérových špecifikáciách nie sú zatiaľ oficiálne, preto sa nemusia zhodovať s výsledným produktom, ktorý uzrie svetlo sveta o dva týždne.

Zdroj: GFXBench, weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu