Alcatel Onetouch Pixi 4 (6) 3G na Slovensku

Do slovenských obchodov dorazil lacný dual SIM tabletofón s 6-palcovoým displejom, podporou 3G sietí a zadným i predným fotoaparátom s LED bleskom.

Alcatel Onetouch Pixi 4 (6) atakuje cenovú hranicu sto eur, pre nenáročného používateľa môže výbava stačiť. Láka na veký 6-palcový IPS displej, aj keď iba s qHD rozlíšením 540 x 960 bodov a podporu pre dve SIM karty. Zaujímavosťou je aj prisvetľovacia dióda pri prednej 5-megapixelovej kamere.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Pixi 4 (6)Cenovo dostupný tabletofón s 6'' HD displejom, štvorjadrovým procesorom, podporou LTE, OS Android 6.0 Marshmallow, 8 Mpix zadným a 5 Mpix predným fotoaparátom. Obidva sú s LED bleskom.

Zamrzí aj 1 GB kapacita RAM a 8 GB vnútorný priestor (pre používateľa ostane približne 5,1 GB), niekde sa šetriť muselo. Nechýba však slot na microSD kartu do veľkosti 64 GB. Dodáva sa s operačným systémom Android 5.1 Lollipop. Zadná kamera dostala 8-megapixelový snímač, LED blesk a automatické zaostrovanie.

Vo výbave nájdeme aj podporu HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.1, 3,5 mm jack, microUSB konektor (zrejme bez funkcie OTG) a chýbať by nemalo ani FM rádio. Batéria s kapacitou 2 580 bodov by mala ponúknuť aspoň jeden deň bežného používania.

Alcatel Onetouch Pixi 4 (6) 3G sa na Slovensku bude predávať za odporúčanú cenu 109,99 eur v striebornej a zlatej farbe.

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu