Lenovo Moto X Play na Slovensku

Ďalší dual SIM android, pôvodne zo stajne Motoroly, sa oficiálne predáva už aj v slovenských obchodoch. Láka dostupnú cenovku, LTE a 5,5-palcový Full HD displej.

Medzi hlavné špecifikácie Moto X Play patrí osemjadrový procesor, 2 GB operačnej pamäte RAM, 16 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami, 5,5'' Full HD displej (1 080 x 1 920 b.) a operačný systém Android 6.0 Marshmallow. Vďaka použitej nano technológii je smartfón odolný proti ošplechnutiu vodou, a nemal by mu uškodiť ani jemný dážď čí náhodné poliatie tekutinou.

ikona

Základné info: Motorola X PlayCenovo dostupný a dobre vybavený dual SIM tabletofón s 5,5'' Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, OS Android 5.1.1 Lollipop, 21 Mpix fotoaparátom, LTE, NFC a 3 630 mAh batériou.

Moto X play prekvapil možnosťou spustiť FM rádio aj bez pripojených slúchadiel. To sme na smartfóne nevideli už niekoľko rokov. Samozrejme, v takomto prípade sa nemôžete spoľahnúť na rovnakú citlivosť antény, ktorú významne zosilňuje pripojenie slúchadiel.

Telefón láka aj na 21-megapixelový fotoaparát s clonovým číslom f/2.0, takže by nemal byť problém ani s vytváraním fotografií v zhoršených sveteľných podmienkach. Videá zhotovíte vo Full HD kvalite. Fanúšikov populárnych autoportrétov poteší predná kamera s rozlíšením päť megapixelov. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 ani NFC.

Orientačná cena: od 325 € (mobilonline.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu