Huawei TalkBand B3 - vodeodolný náramok s Bluetooth slúchadlom

Spolu s novými smartfónmi P9 a P9 Plus predstavil Huawei tretiu generáciu inteligentného náramka, ktorého hlavná odnímateľná časť poslúži aj ako handfree.

Nový Huawei TalkBand B3 prichádza s rovnakým konštrukčným riešením ako jeho predchodca TalkBand B2. Z náramka v športovom alebo elegantnom prevedení môžete hlavnú časť, vyrobenú z nerezovej ocele, s dotykovým displejom vybrať a použiť ju ako handsfree slúchadlo. Napríklad v aute alebo pri športe. Alebo kedykoľvek, keď potrebujete telefonovať s voľnými rukami.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

TalkBand B3 vrátite do remienka veľmi jednoducho, zacvaknutím. Na mieste ho drží magnetický zámok a pre rýchle uvoľnenie stačí stlačiť bočné tlačidlo. Novinka dostala PMOLED displej chránený odolným sklíčkom Gorilla Glass 3. Obrazovka je menej energeticky náročná, takže výdrž na jedno nabitie by mala byť ešte lepšia než pti TalkBand 2. Snímač okolitého svetla automaticky upravuje jas, čo opäť prispeje k životnosti 91 mAh batérie. Nabijete ju cez microUSB port.

Novinka ponúka vylepšenú kvalitu zvuku aj v hlučnom prostredí. Náramok sleduje vašu fyzickú zdatnosť, spánkovú činnosť, pohybové aktivity a poslúži aj ako predĺžená ruka vášho smartfónu. Poslúži aj na vyhľadanie telefónu, keď neviete, kde ste ho odložili. Stačí kliknutie na ikonu telefónu a váš smartfón začne zvoniť.

Huawei TalkBand 3 je kompatibilný s operačným systémom Android 4.3 a vyšším a s iOS od verzie 7.0. Rozmery headsetu sú 43 x 18 x 11 mm, celková hmotnosť je 96 gramov, samotné slúchadlo váži 11 gramov. Vode a prachu odolnosť s certifikáciou IP57 ostala zachovaná, snímač tepu srdca výrobca ani tentoraz neimplementoval.

Najlacnejšia verzia s gumeným remienkom bude stáť 169 eur, náramok v koženom prevedení má odporúčanú cenu 199 eur. Za najluxusnejší model Elite s kovovým remienkom zaplatíte 229 eur.

Zdroj: huawei.com

Diskusia k článku:

pedes 11.04.2016 - 22:39

TalkBand přinesl velmi zajímavou kumulaci funkcí. Tento nápad opravdu oceňuji. První TB byl jednodušší,ale myšlenka to byla skvělá. U TB2 došlo k posunu ve vzhledu a TB3 jde opět o kus dál. Nejvíc oceňuji to skryté sluchátko.

Lenka Ivančíková11.04.2016 - 22:50 Trvalý odkaz

my sme hlavne zvedavi na citatelnost displeja v exterieri. B2 bol katastrofou. Zrkadlovy displej bol efektny, ale nepouzitelny. Vyzera to, ze sa Huawei poucil. :)

Celá diskusia 2 príspevky