TOP15: marec v obchodoch mobilonline.sk - návrat Samsungu

V marci sa opäť začalo dariť Samsungu. Zákazníci nezanevreli ani na Nokiu, Lenovo či myPhone, v tabuľke však prekvapila vlajková loď Samsungu spred dvoch rokov či skoro trojročná zmenšená verzia Galaxy S4.

Rubrika TOP15 je prehľadom najpredávanejších telefónov v kamenných predajniach. Údaje nám poskytuje partner - mobilonline.sk.

ikona

TOP15: február v obchodoch mobilonline.sk - Nokia a myPhone valcujúVo februárovom rebríčku sú zástupcovia len štyroch značiek, z toho šesť modelov patrí Nokii, päť myPhonu, tri Lenovu a len jeden telefón nesie názov Samsung.

V marcovej tabuľke zamiešal karty Samsung, ktorý sa tu objavil v oveľa väčšom počte než doteraz, a tým oslabil značku myPhone. Zákazníkov zrejme zlákala výhodná cena bývalej vlajkovej lode a jej zmenšenej verzie. Polepšil si aj cenovo dostupný Samsung Galaxy J5, ktorý sa dokonca vyšplhal na samý vrchol rebríčka.

Malý a tlačidlový myPhone 3300 oslovil ešte viac zákazníkov než minulý mesiac a dostal sa o jedno miesto vyššie, stal sa druhým najpredávanejším telefónom v obchodoch firmy mobilonline.sk. Minulomesačná dvojka, Lenovo A536, sa tentoraz musí uspokojiť s treťou priečkou. Na štvrtom mieste sa objavila vlajková loď roku 2014 - Samsung Galaxy S5 a v prvej päťke nechýba ani Nokia 225, ktorá bola víťazom februárovej tabuľky.

Rebríček TOP15 najpredávanejších telefónov v marci 2016 v obchode mobilonline.sk:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu